Roddam 87 - 2880 Bornem
Tel.: 035 00 98 94035 00 98 94
Contacteer ons!
Contact
Schitterende ramen, elke keer opnieuw

Laat uw ruiten wassen door de vakmannen van De Spons

Kan u bijna niet meer naar buiten kijken door uw ramen? Of ligt er slechts een dun laagje stof op? Ramen poetsen beschouwen de meeste mensen in ieder geval als een lastige en tijdrovende klus. Bij Ruitenwasserij De Spons uit Bornem, bij Mechelen begrijpen we maar al te goed dat u wel betere dingen te doen hebt. Daarom gaan wij met veel plezier aan de slag om ook uw ruiten te doen blinken als nooit ervoor! Wij wringen ons in bochten tot we ook het kleinste hoekje van uw vensters proper hebben gemaakt!

Professioneel of particulier, periodiek of eenmalig, tot wel 20 verdiepingen hoog

Het team van ramenwasser De Spons komt ook graag bij u langs!

  • Degelijke producten om echt komaf te maken met hardnekkig vuil
  • Heldere ramen zonder vlekken en strepen. Ook osmosewerk is mogelijk!
  • Precisiewerk: wij vertrekken niet tot alles tot in de puntjes blinkt
  • Stipte afspraken
  • In heel Vlaanderen

Osmosewerk = de ideale oplossing 

Ons geheim voor ruiten die 100% streepvrij en vrij van kalkvlekken zijn, is osmosewerk. In dit geval zuiveren we het water met een speciaal apparaat. We filteren metalen, chloor en bacteriën eruit zodat we puur en zuiver osmosewater overhouden. Dat brengen we vervolgens met een borstel aan op de vensters. Wanneer de druppels vanzelf verdwijnen, blijven er enkel heldere ramen over. Een perfect resultaat!

Contact opnemen

Daarnaast kan u ons ook inschakelen voor het reinigen van zonnepanelen, veranda's, rolluiken, dakgoten zelfs opritten! Aarzel niet wanneer het de hoogste tijd is om uw ruiten te laten wassen regio Vlaanderen. Contacteer de professionals van ramenwasserij De Spons! Bel ons vandaag nog op voor een afspraak in regio Vlaanderen en Antwerpen.

Clikc+