Roddam 87 - 2880 Bornem
Tel.: 035 00 98 94035 00 98 94
Contacteer ons!
Contact

Betere opbrengst door het reinigen van zonnepanelen

Topkwaliteit voor de bescherming van uw panelen

Wanneer uw zonnepanelen onder een laag stof zitten, vuil zijn of er mos op groeit verliezen deze een groot stuk van hun rendement. Doe daarom vandaag nog een beroep op een specialist voor het laten reinigen van uw zonnepanalen regio Vlaanderen en contacteer De Spons. Hier verkrijgt u een snelle en efficiënte aanpak.

Proffesionele reiniging

De aankoop en plaatsing van zonnepanelen is een heel grote investering. Daarom voorziet De Spons de nodige voorbereidingen alvorens aan de slag te gaan. Zo kan uw project omzichtig aangepakt worden. Wij zijn volledig uitgerust om het reinigen van uw zonnepanelen vlot te laten verlopen. Bovendien kunnen zowel particulieren als bedrijven hier terecht. Bij het onderhoud wordt er NIET gewerkt met zeep. Doordat zeepresten nog kunnen achterblijven zorgen die nog voor meer schade. Wij hebben de juiste producten, materialen en kennis in huis zodat wij u de perfecte reiniging kunnen garanderen. Natuurlijk ligt de eindbeslissing in handen van de klant wat de formule aangaat: reiniging op regelmatige tijdstippen, een eenmalige reiniging of werkend met een contract.

Contact opnemen

Haal meer rendement uit uw zonnepanelen en laat deze vandaag nog reinigen! Zo behaalt u de maximale capaciteit ervan. Dankzij het professioneel materiaal in combinatie met het zuiverste water zit u bij De Spons uit Mechelen zeker goed! Neem vandaag nog contact op en leg uw afspraak vast.

Clikc+