Roddam 87 - 2880 Bornem
Tel.: 035 00 98 94035 00 98 94
Contacteer ons!
Contact
Laat het onderhoud van uw gebouwen over aan een vakman

Vertrouw op professionele schoonmaakdiensten

Is uw of bedrijf toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Moet de gemeenschappelijke traphal gepoetst worden? Of misschien bent u wel slecht te been en bent u op zoek naar iemand die uw vuilnis komt buiten zetten? Voor al deze taken kan u een beroep doen op De Spons. Deze vakman neemt het onderhoud van uw gebouwen regio Vlaanderen onder handen.

Eenmalig of periodiek onderhoud

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf die eenmalig de opkuis van uw bedrijf of gemeenschappelijke ruimtes uit handen neemt? Of misschien wenst u voor periodieke opdrachten staat te maken op het deskundig team van de Spons? Wat u ook verkiest, deze specialist verzorgt alle nodige werken volgens uw wensen en behoeften. Bij een eenmalige schoonmaak kunnen wij bijvoorbeeld na verbouwingswerken al het bouwstof als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Of misschien neemt u een intrek als bedrijf in een nieuw gebouw? Dan laten wij uw huidig en nieuw kantoor onder handen nemen door onze deskundige kuisploeg. Zoekt u eerder een partner voor periodieke opdrachten? Ook dit is mogelijk. Zou kan u De Spons uit Mechelen inschakelen voor een wekelijkse schoonmaakbeurt van uw kantoorgebouwen of om maandelijks de ramen te komen kuisen. Bovendien kunnen wij uw zonnepanelen ook in één moeite voorzien van een reiniging. Wij komen graag bij u langs om de nodige werken te bekijken en bespreken op voorhand uitvoerig uw wensen: hoe vaak dienen wij langs te komen en welke ruimte(n) dient schoongemaakt te worden en op welke wijze. Op deze manier kunnen wij u een offerte berekenen op maat van uw project.

Contactopname

Doordat we werken met verschillende reinigingsmethoden kan er voor elke individuele opdracht de beste techniek toegepast worden. Voor het schoonmaken van ruiten en zonnepanelen gebruiken wij osmosewater tegen hardnekkige strepen. Hierdoor wordt een stralend resultaat gegarandeerd. Interesse? Neem snel contact op voor een gedetailleerde en gratis offerte. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de ruimtes, bestemming en intensiteit van de schoonmaakwerken. Zo komt u nooit voor een financiële verrassing te staan.

Clikc+